De Roompot zekerheden

Met een gerust gevoel op vakantie. Wie wil dat niet? Wij weten wat je ervoor nodig hebt. Dit zijn de zekerheden die wij je geven.

Omboekgarantie

Omboekgarantie

Een boeking bij Roompot kun je gratis aanpassen tot 28 dagen voor aankomst. Bijvoorbeeld als je de periode wilt verschuiven. Nog extra's wilt bijboeken. Of als je de club waarmee je komt wilt uitbreiden. Handig!

Meer info
Een veilig verblijf

Een veilig verblijf

Vakantie vieren is vrij zijn en doen waar je zin in hebt. Tegelijk hebben we ook te maken met het coronavirus. Daarom houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. In de vakantieverblijven én bij de faciliteiten die open zijn besteden we extra aandacht aan hygiëne. Ook maken we je attent op onze regels voor een veilig verblijf.

Meer info
Gasten waarderen ons met een 8,2

Gasten waarderen ons met een 8,2

Wij kunnen je een heleboel vertellen, maar het is de waardering van onze gasten die écht telt. Met trots zien wij dat ze ons waarderen met gemiddeld een 8.2. En het grootste plezier dat ze ons kunnen doen: opnieuw boeken voor het jaar erop.

Dagelijks bereikbaar

Dagelijks bereikbaar

Heb je een vraag of suggestie? Onze Gastenservice staat dagelijks voor je klaar. Per telefoon, chat, sociale media en natuurlijk de veelgestelde vragen op onze website.

Neem contact op
Wat je bestemming ook is

Wat je bestemming ook is

Met meer dan 150 vakantieparken en zo'n 1.000 collega's zorgen we dat 2 miljoen mensen per jaar bij ons hun bestemming vinden. Dat doen we met veel liefde en energie. Daarom zeggen we: Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot. Wanneer kom je weer?

Betalen in termijnen

Betalen in termijnen

Een vakantie is geen dagelijkse uitgave. Soms komt het beter uit om deze in termijnen te betalen. Daarom kun je tijdens het maken van je boeking kiezen voor een termijnbetaling. Rekenen we niets extra voor.

Meer info
Dé kustspeler van Nederland ook in bos en stad

Dé kustspeler van Nederland ook in bos en stad

De beste bestemming voor je vakantie aan zee vind je in het aanbod van Roompot. Dat is bekend. Minder bekend is dat je de voordelen van Roompot ook vindt in het bos en in de stad.

Bekijk alle parken
Bestemming: Europa

Bestemming: Europa

De plussen van Roompot vind je al lang niet meer alleen in Nederland. Ook in België, Frankrijk en Duitsland wappert onze vlag op unieke locaties. Aan de kust, in het bos of dichtbij mooie steden.

Bekijk alle parken
Verzekerd op reis

Verzekerd op reis

Iemand van je reisgezelschap kan werkloos raken of ziek worden. Als je vakantie om vervelende redenen niet door kan gaan, wil je daar geen groot financieel nadeel van hebben. Daar is een annuleringsverzekering voor gemaakt. Je kunt deze tot 7 dagen na boeking afsluiten.

Meer info